miércoles, 23 de abril de 2008

jueves, 17 de abril de 2008

NOTÍCIES

Vine al partit PLUS PUJOL LLEIDA - LECHE RÍO BREOGÁN amb la bufanda o la samarreta del Lleida Bàsquet i emporta’t una entrada per al pròxim partit a casa!!!


Els abonats que vagin aquest divendres al Barris Nord amb la bufanda o la samarreta del Lleida Bàsquet tindran una entrada per al següent partit que el Plus Pujol jugarà a casa davant el Tenerife Rural el pròxim dissabte 3 de maig. D’aquesta manera, el club vol compensar els abonats que assisteixin al Plus Pujol Lleida – Leche Río Breogán. El Lleida Bàsquet ha impulsat aquesta iniciativa per animar la graderia i perquè els aficionats s’identifiquin amb el seu equip portant els seus colors.

LEB OR

17a VICTÒRIA

Plus Pujol Lleida - CB L'Hospitalet

---------

92___---___86

Crònica:::


Estadístiques:::


Més informació:::


domingo, 6 de abril de 2008

NOTÍCIES

El Plus Pujol Lleida repeteix la foto oficial de l'equip.


Abans de l’entrenament d’aquest divendres, els jugadors han hagut de posar-se l’equipació oficial del Plus Pujol Lleida per posar davant les càmeres. La plantilla al complet ha format la imatge habitual que s’ofereix de l’equip. Per tant, en aquesta imatge actualitzada, ja hi ha l’última incorporació de l’equip, Thompson, que substitueix la marxa de Hansen.

sábado, 5 de abril de 2008

NOTÍCIES

Cáceres, ciutat on tindran lloc les ''Finals a Quatre'' de la Adecco LEB.

La FEB ha atorgat a la FExB la organització de la ''Fase Final a Quatre'' de les competicions Adecco LEB Or, Plata i Bronze, que es disputarán a Cáceres els dies 30, 31 de maig i 1 de juny.

Cal recordar que el primer classificat de cada categoría obtindrà l'ascens directe a la lliga superior. Així, el primer lloc de la Adecco Or anirà directe a la Lliga ACB.
La resta d'ascens es repartiran a la festa final que es jugarà al ''Pabellón Multiusos de Cáceres'', que conta amb un aforo de 6.500 espectadors y on s'han disputat events esportius de primer nivell. El filtre per arribar a la ''Final a Quatre'' es realitzarà mitjançant eliminatories al millor de tres partits (format 1-1-1) entre els equips que a la final de la lliga regular es situïn entre els llocs 2n i 9é.

Tot es prepararà per a que el dia 1 de juny es jugui el partit decisiu que atorgarà l'ascens esportiu a la lliga ACB.

LEB OR

12a DERROTA...


Plus Pujol Lleida - F. Basquetinca.com

-----------

73___---___82

Crònica:::


Estadístiques:::


Més informació:::