PRIMERA DERROTA...

Plus Pujol Lleida - CB Ciudad de Huelva

--------

65 _____---_____ 73

El Plus Pujol no pot sumar la primera victòria de la temporada contra el CB Ciudad de Huelva (65-73). Els d'Edu Torres s'han imposat en el parcial del 1r període (21-18), pero només començar el segon quart, el CB Ciudad de Huelva ha remuntat el marcador demostrant a l'afició lleidatana que aquest any tocarà patir.
Després d'uns minuts de desencert, s'ha arribat al descans amb quatre punts d'avantatge pels visitants (32-36). Un avantatge que han augmentat lleugerament a la represa. El Plus Pujol, amb un molt gris Phillips, mantenia el partit ajustat. No obstant, s'arribava al desiciu quart període amb cinc punts en contra (46-51). Dave Fergerson, el millor dels blaus, conduiria l'equip cap a la remuntada. Un triple seu avançava al Plus Pujol i feia enbogir el Barris Nord. L'alegria durava poc, el Ciudad de Huelva tornava a fer seu el partit gràcies a un estel.lar Damon Johnson.
Tot i això, si no hagués estat per una cistella de Onyekwe a mig minut del final que ficava els andalusos a quatre punts per sobre, el Plus Pujol hauria pogut disposar d'una última jugada victoriosa. No ha estat aixi. Tot i això, no ha fet més que començar, i aquest equip encara té molt marge de millora. La próxima estació en el camí dels lleidatans: Burgos.

Crònica feta per::: Marc R. C.