SEGONA VICTÒRIA!!!

Plus Pujol Lleida - Aguas de València Gandia

--------------

84_____---_____71

El Plus Pujol ha aconseguit la primera victòria al Barris Nord, segona de la temporada. El conjunt d'Edu Torres s'ha imposat per tretze punts (84-71) a l'Aguas Valencia de Gandía. El partit s'ha desequilibrat en una segona part en que els jugadors del Lleida han demostrat ser molt superiors als valencians que tenien les baixes de dos americans.
El partit s'ha iniciat amb impresicions dels dos conjunts i força igualtat. Els visitants tenien l'obligació d'inaugurar el seu caseller de triomfs i s'esforçaven al màxim per liderar el marcador del Barris Nord. Així, arribaven al final del primer període amb dos punts d'aventatge (15-17). No obstant, al segon quart, la gran aportació de jugadors com Mainoldi, A. Miguel o Maraker capgiraven el marcador. Al descans, el marcador reflectia un 39-35 que presagiava una segona part de nervis e igualtat. Però no ha estat així. Els visitants han vist com els blaus premien l'accelerador i aconseguien amplies rendes a l'electrònic. La direcció de Brian Jones acompanyada per l'habitual eficàcia de Mainoldi, feien esclatar l'alegria entre els aficionats locals que veien que no s'escaparia la victòria. Els deu punts d'avantatge del Plus Pujol a l'iniciar l'últim assalt (63-53) no perillaven en cap moment. Doncs serien els homes d'Edu Torres els que incrementarien la diferència fins al voltant dels vint punts. L'únic jugador dels valencians que es mostrava inspirat era Blackshear i els catalans, amb un joc col.lectiu destacat, jugaven amb tranquilitat esperant el so de la botzina. Al final, fins i tot debutaria el juvenil Pol Domingo. L'afició abondonava el pavelló satisfeta amb el resultat i l'actuació dels nous fitxatges. La pròxima cita: dissabte vinent a Santander.

Crònica feta per::: Marc R. C.