domingo, 31 de agosto de 2008

PRETEMPORADA



El Plus Pujol Lleida va vèncer ahir al CB Tarragona a la pista del Pavelló Poliesportiu de Mollerussa(88-73). El partit va començar amb un primer i segon quart molt fluix pels homes d'Edu Torres en que s'apreciava la poca intensitat defensiva. No obstant, el marcador es mantenia favorable als de Lleida gràcies a l'encert dels jugadors de la casa com Quino, Fornas i Salva Arco que van destacar per el seu bon joc sobre la pista durant tot el partit. No va ser fins al min. 18 en que els de Tarragona es van imposar per davant al marcador(28-33) i els lleidatans van actuar amb eficàcia per finalitzar la primera part del partit amb un 41-39.

La segona part va tenir una cara totalment diferent i l'entrada a la pista dels teòrics cinc titulars (Quino, Marcus, Troy, Flis i Rafa) van fer que el Lleida comencés a distanciar-se del marcador. Sota la direcció de Quino el joc era més ràpid i elegant, a més, també destacava la gran eficàcia defensiva de Marcus i la lluita intensiva de Devries, demostrant que a més de llegir perfectament el partit, ho dona tot en defensa. Tampoc Lewis no es va quedar enrere i va sumar 16 punts, 8 rebots i 3 taps. Alberto Miguel va aparèixer amb ganes i cada vegada es nota més el seu treball dins de la pista. Salva Arco creava magnífiques jugades que feia que l'equip anés anotant punts fins finalitzar el partit. Mendiburu també va aparèixer i en l'últim minut, Edu Torres va fer jugar a Edgar Solsona i a Jorge, dos dels juvenis. L'equip tarragoní va ser inferior en aquesta segona part i el partit va finalitzar amb un clar 88-73 al marcador.

En contra, cal dir que Rafael no va tenir el dia i Flis encara està per recuperar.

Crònica feta per: Xavi C.



ANOTADORS:

Alberto Miguel 8; Javier Mendiburu 3; Salva Arco 14; DeVries 11; Lewis 16; Hettsheimeier 7; Quino Colom 4; Fornas 11; Marcus V.Toledo 9; Dmitry Flis 5; Edgar Solsona; Oriol Jorge

FOTOS:

1 comentario:

Anónimo dijo...

Moltes gràcies per l'esforç de desenvolupament per discutir això, em sembla molt important això i com estudiar molt més sobre aquest tema. Si és possible, a mesura que adquireixi experiència, et faria res l'actualització de la seva pàgina web amb una gran quantitat més informació? És molt beneficiós per a mi.