jueves, 19 de febrero de 2009

VIIè TROFEU CIUTAT DE LLEIDA

El Plus Pujol Lleida guanya el Trofeu Ciutat de Lleida

El Plus Pujol Lleida s’ha adjudicat el Trofeu Ciutat de Lleida després de guanyar l’equip francès Pau Orthez per 18 punts de diferència, 102 a 84.

Els d’Edu Torres han entrat malament a la pista i amb poc encert de cara a cistella. Els locals han fallat algunes cistelles fàcils i han començat anant a remolc, ja que el Pau Orthez, que milita a la màxima categoria del bàsquet francès, ha sortit amb convicció. Als lleidatans també els ha faltat atenció defensiva, deixant que el rival es fes amb algunes cistelles còmodes. Però el Plus Pujol Lleida ha sabut anar-se posant al partit i s’ha notat l’última victòria a casa, perquè agafés confiança. El 26 a 30 que indicava el marcador al final del primer quart s’ha remuntat amb un segon parcial en el què els locals s’han vist superiors (22 a 13). Els lleidatans han continuat forts a l’inici del tercer quart, aprofitant la rotació dels 11 jugadors que hi ha a la plantilla i l’ajuda de Juampi Sutina.. No obstant, s’ha relaxat una mica al final del quart i en l’últim període, mantenint els avantatges al marcador. L’equip ha sabut treballar bé i li han sortit bé les coses, a diferència d’altres partits de lliga, per endur-se el partit amb un resultat contundent, 102 a 84.

Plus Pujol Lleida 102 – 84 Pau Orthez