lunes, 16 de agosto de 2010

FITXATGES

DANI PÉREZ, LA PRIMERA INCORPORACIÓ EN EL RETORN A L'ELIT


El Lleida Bàsquet torna a ser un equip de l'Adecco LEB Or gràcies a l'intercanvi de places realitzat amb el Cornellà. Després d'un estiu molt mogut a la Federació Española de Bàsquet (FEB) en què han quedat lliures dues vacants per a l'avantsala de l'ACB, el club del Barris Nord ha pogut complir el somni de recuperar la categoria que va perdre fa un any per raons econòmiques.

Amb força retard respecte als equips punters de la competició, el club que presideix Ferran Vidal ja ha començat a treballar en la confecció d'una plantilla que tindrà com a objectiu inicial assolir la permanència ja que es comptarà amb un pressupost força reduït. Per això serà fonamental nodrir-se de diverses cessions i, amb aquest objectiu, s'ha tancat un acord de col.laboració amb el Futbol Club Barcelona. L'entitat presidida per Sandro Rosell es comprometrà, a més, a disputar un amistós amb el seu primer equip a Lleida. En relació a aquest acord s'ha produït la primera incorporació: el base Dani Pérez, que va militar la temporada anterior al Cornellà de LEB Or.

Dani Pérez Otero és un base de 20 anys que mesura 1,88 m. d'alçada. Format a les categories inferiors del Collblanc, va fitxar pel Barça en l'etapa infantil i des d'aleshores ha estat fixe en les diverses seleccions espanyoles inferiors. Destaca la medalla d'or que va aconseguir a l'europeu sub16 en el qual fou suplent de Ricky Rubio, tot i que va ser a l'europeu sub18 on va assolir les seves millors estadístiques. Les dues darreres temporades les ha jugat cedit a Cornellà, una a LEB Plata i la posterior a LEB Or. Les seves estadístiques el darrer curs, el del seu debut a LEB Or, van ser prou bones: 6.8 punts, 3.1 rebots, 3.3 assistències i un 8.5 de valoració mitjana. El base barceloní destaca principalment en la faceta de repartir joc als seus companys, encara que també posseeix un bon llençament exterior i és un bon recuperador de pilotes. S'espera que aquest jugador cedit pel FC Barcelona sigui el director d'orquestra de la nova plantilla blava i tot un referent dins del terreny de joc. De moment, no és més que la primera peça d'un projecte que té molta feina i poc temps per endavant.

No hay comentarios: