viernes, 5 de septiembre de 2008

LLIGA CATALANA LEB 1a JORNADA

Tot i haver començat amb nervis i una mica espessos, el Plus Pujol Lleida ha sabut refer-se i guanyar el primer partit oficial a casa per 21 punts de diferència. Els lleidatans s’han imposat a L’Hospitalet, equip de LEB plata, que li ha jugat de tu a tu fins al descans. El conjunt d’Edu Torres ha començat amb un joc lent, amb imprecisions i amb un percentatge baix d’encert, com ho demostra que en els primers 15 minuts el resultat era de 22 a 27. Ha costat fer-se amb el rebot i només algunes jugades puntuals feien mantenir el neguit per avançar-se. Els de Mateo Rubio han mantingut un ritme igualat fins al descans, 39 a 35, però el partit s’ha trencat al tercer quart, quan els blaus han mostrat la seva superioritat tècnica, tàctica i física. El Plus Pujol ha lluitat molt més les pilotes i s’ha fet amb més rebots, fet que el públic ha premiat.El júnior Gavrilo Markovic ha debutat amb el primer equip i ha anotat 4 punts, amb un triple molt aplaudit. Alberto Miguel, amb un 27 de valoració, i Gimel Lewis amb un 24, han estat els més ben valorats del partit. I pel que fa als punts, els mateixos jugadors han estat els màxims anotadors del seu equip, amb 24 i 13 punts, respectivament, com Salva Arco, que també ha anotat 13.

Al final del partit, Edu Torres, tècnic dels blaus, ha dit estar content del joc del seu equip i ha lamentat la lesió de Mendiburu, qui s’ha fet un esquinç al turmell de segon grau i necessitarà uns dies per recuperar-se. “És una llàstima perquè això no l’ajuda. Ja estava una mica per darrere físicament de la resta de companys”, ha puntualitzat. Torres ha assegurat que la victòria al Barris Nord i en partit oficial és una bona manera de trencar el gel i que no es pot donar res per fet, tot i competir davant un equip d’inferior categoria.