domingo, 21 de septiembre de 2008

SEMIFINALS LLIGA CATALANA ACB

El Plus Pujol Lleida s’ha quedat a les semifinals de la Lliga Catalana ACB. Els blaus, vigents campions de la Lliga Catalana LEB, han perdut davant el DKV Joventut per 79 a 64, al Palau Blaugrana. Tot i la derrota i els punts de diferència, els d’Edu Torres han donat una bona imatge i han estat els que han marcat el ritme del partit al primer quart. Els lleidatans han sortit més posats i han aconseguit avançar els badalonins de 3 punts. Però al segon quart, els blaus han deixat que el rival fes algunes cistelles fàcils i han baixat els braços, fent que el parcial es decantés clarament per als de Sito Alonso, per 27 a 9. El tercer quart tampoc ha servit perquè els de la Terra Ferma retallessin distàncies. No han acabat d’agafar confiança i han deixat que el rival es posés fins a 26 punts per sobre. No obstant això, el Plus Pujol, que té més qualitat de la que ha pogut demostrar sobre la pista, no ha perdut les ganes i ha guanyat el quart quart per 20 a 24, amb un parcial de 0 a 8.DeVries ha estat el màxim anotador del partit, amb 16 punts, i el més ben valorat ha estat Hernández-Sonseca, amb un 27.

El Regal FC Barcelona i el DKV Joventut jugaran demà diumenge, a les 12.00 h., la final de la Lliga Catalana ACB 2008 (Televisió de Catalunya).

ANOTADORS:

DKV Joventut: Ribas 12, Wright 10, Franc 4, Jasaitis 14, Jangla 6, Eyenga, Hernández 14, Norel 4, Laviña 10, Tomas, Mallet 5

Plus Pujol Lleida: DeVries 16, Oriol Jorge, Hettsheimeier 11, A.Miguel 5, Fornas 6, Flis, M.Toledo 2, Arco 5, Lewis 7, Colom 10