sábado, 6 de septiembre de 2008

PRETEMPORADA

El Plus Pujol Lleida ha superat amb bona nota una de les proves més difícils que tenia aquesta pretemporada. Els blaus han guanyat el Menorca, equip d’ACB, per 83 a 80 i s’han sabut posar el públic a la butxaca. El conjunt que entrena Edu Torres ha fet un joc fluid i amb un ritme físic força alt, que ha posat entre les cordes al rival. Els lleidatans han imposat un ritme que el Menorca ha anat contrarestant, però els blaus mai han donat la sensació de ser un equip d’inferior categoria. La primera part ha estat molt ajustada i no s’han donat moltes diferències al marcador. S’ha notat que l’equip ha de continuar rodant per agafar un major ritme competitiu. Però el 48 a 44 del descans indicava que podia mantenir el nivell. A la represa, els lleidatans han agafat embranzida i han marxat de 10 al marcador (58 a 48). Els de Ricard Casas han fet un parcial de 0 a 7 i han tornat a donar emoció al resultat, això sí, amb moltes decisions arbitrals protestades pels jugadors i el públic locals. A 7 minuts per al final, el Menorca ha empatat el partit i, fins i tot, s’ha posat per davant. Però 2 triples consecutius d’Alberto Miguel i 2 assistències brillants de Quino Colom, han ajudat a tornar els ànims als blaus perquè guanyessin per un ajustat, encara que convincent, 83 a 80. El públic que ha assistit al pavelló ha agraït l’esforç dels seus i s’ha quedat amb una bona imatge de l’equip. Edu Torres, tècnic del Plus Pujol, comentava que ha estat un bon partit de pretemporada i que serveix per anar creixent. “Estic content. Sempre és bo guanyar i més quan és davant un equip de categoria superior”, ha dit.

ANOTADORS:

Plus Pujol Lleida:DeVries 7; A.Miguel 22; Hettsheimeier 4; Arco 20; Fornas 3; Flis 7; M.Toledo 2; Lewis 6; Colom 12